top of page

Dostava in vračilo blaga

Dostava

Dostava blaga

Praviloma se dobava blaga v običajnem času zgodi od 1 do 8 dni od trenutka, ko je vaše naročilo obdelano. Ob praznikih ter ob dnevih največjih obremenitev se lahko časi dostave razlikujejo. Če potrebujete natančnejše dobavne roke, nas vprašajte v klepetu ob katerem koli primernem času.

Obdelava naročila.

Naročila obdelujemo v delovnem času od 9.00 do 18.00 vsak dan, sedem dni v tednu. Če naročilo oddate ponoči, upoštevajte, da se bo obdelava vašega naročila začela zjutraj. Standardni čas obdelave naročila je praviloma od 1 do 6 ur med delovnim časom. Če naročilo oddate kasneje (npr. ob 17. uri), se lahko obdelava vašega naročila prestavi na naslednji dan, lahko pa naročilo obdelamo tudi na ta dan. Rok dostave se začne računati od trenutka, ko je vaše naročilo obdelano in je blago odpremljeno dostavni službi.

Počitnice in konice.

V praznični sezoni in drugih konicah, ko mi in dostavne službe prejmemo veliko število naročil, se lahko dobavni roki podaljšajo sorazmerno z obremenitvijo naših linij za obdelavo naročil in kurirskih služb. Vsi navedeni roki obdelave in pošiljanja naročil so okvirni, na podlagi naših izkušenj ne odgovarjamo za razumne in upravičene spremembe rokov dostave.

Politika Vračila in Menjave

Glavno je naše podjetje našim strankam zagotoviti maksimalno udobje in ugodno izkušnjo nakupa tehnik v internetu. Držimo se zlatega pravila - stranka ima vedno prav. Zato lahko brez težav in vprašanj vrnete ali zamenjate kateri koli izdelek na drug izdelek ali preprosto dobite svoj denar. Lahko vrnete ali zamenjate kateri koli izdelek v 14 dneh od trenutka njegovega prejema. Samo napišite nam v čate in nas podberem za vas najbolj udoben in hiter način povratka. Povratek izdelkov v podjetje Midas Markt - to je hitro in udobno, skoraj tudi udobno in enostavno, kot opraviti nakupe na našem spletnem mestu. Obdelava povrnitve produkcije običajno traja toliko časa, koliko in obdelava naročila od 1 do 6 ur.

bottom of page